Smarte og praktiske kommoder til at gemme rod

En kommode er det perfekte møbel til opbevaring af ting (foto ide.dk)

En kommode er det perfekte møbel til opbevaring af ting (foto ide.dk)

Står du og mangler et sted at have dine ting? Eller står du med en væg, hvor der godt kunne være et eller andet møbel? Hvad med verdens smarteste? En kommode! Der findes et utal af forskellige designs i alle de former og farver, du kunne drømme om. Der findes kommoden, der skal pifte din stue op, og der findes kommoden, der helt anonymt kan presses over i hjørnet af en ungdomslejlighed. Det bedste ved kommoden er, at den kan have alt det, du ikke ved, hvad du skal gøre af.

En kommode er et klassisk møbel, hvor du kan gemme dine knap på præsentable ting væk. Den har typisk skuffer og en højde, så du kan bruge dens top som et bord. Kommoderne er fortrinlige til at gemme alt slags rod, som du ikke ved, hvad du skal gøre af, fordi skufferne fungerer som en slags kurv. Hvis du er godt til orden, kan du også bruge kommoden til at systematiserer dine ting.

En kommode til hvert et rum

Der findes en kommode til hvert et rum. En kommode i soveværelset er oplagt tøj som undertøj, t-shirts og bukser. Kort sagt: alt det der ikke skal på bøjle. I stuen kan du bruge kommoden til eksempelvis servietter, lys og due, og da der finde mange typer kommoder på Ide.dk, finder du sikkert også en, der passer til din sofa. Hvis du vil have en kommode på børneværelset, er den helt perfekt til legetøj. Kommoden kan som sagt, bruges som en slags kurv, hvor dit barn nemt kan rydde alle sine ting i. For eksempel én skuffe til Lego, én til bamser og én til biler.

Se på smarte kommoder hos idemøbler

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *