Få styr på rodet med smart magnetisk glastavle

Magnetisk glastavle (kontorting.dk)

Magnetisk glastavle (kontorting.dk)

I et travlt, moderne hjem kæmper vigtige papirer, børnetegninger og indkøbssedler ofte om pladsen og de flest har nok oplevet at en eller flere vigtige papirer forsvinder. Måske er elregningen røget ned i børnenes tegnemappe eller så er bryllupsinvitationen røget ud med skraldet, uden du har opdaget det.

Tegn eller sæt noter op

I et sådan hjem har du brug for lidt en hjælpende hånd. Elregningerne kan ikke forsvinde, børnetegningerne ryger ikke i en ramme af sig selv og bryllupsinvitationen bliver ikke skrevet ind i kalenderen, uden nogen gør det. Men med en magnetisk glastavle kan du få en lille hjælpende hånd med på vejen. Den magnetiske glastavle har plads til det meste og hvad der før synes utrolig uoverskueligt, bliver måske lidt nemmere at overskue. Du kan vælge at sætte en overskrift på din magnetiske glastavle. Du kan eksempelvis sørge for, at det kun er de vigtigste papirer, der ender her. Eller du kan donere tavlen til børnetegninger og ferieminder.

 

Gør din tavle til et lille stykke hjemmelavet design

Hvad enten du beslutter dig for at bruge din tavle til hygge eller vigtige ting, så kan du give tavlen et lidt personligt præg. Fordi tavlen er af glas er det nemt at skabe sit eget design med tavlen. Det kan du gøre ved at bruge magneter i forskellige farver. Er du til en systematisk tavle med vigtige ting, kan du hænge alt ting lige, systematisk og præcist og eksempelvis bruge neutrale sølvfarvede eller sorte magneter. Eller lille favoritbillede af familien kan der måske også blive plads til og her findes der mange fine slags magnetiske rammer, som er stilsikre og neutrale i udseendet.

 

Er du med til organiseret kaos med både familiebilleder, tegninger, invitationer og regninger, så du måske mere til nogle mere farveriger magneter. Hvis du har børn ved de helt sikkert, hvilke magneter der kunne være sjove at bruge.

 

Find en god magnetisk glastavle på www.kontorting.dk.

 

Læs mere:

Print selv dit livs bedste øjeblikke ud med farvepatroner

Gør arbejdspladsen hygiejnisk med en sæbedispenser med sensor

Share

One thought on “Få styr på rodet med smart magnetisk glastavle

  1. Pingback: Brug engangsglas til festen og slip for opvasken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *