Bliv gladere og sov godt med farverigt og sprælskt Hay sengetøj

Hay sengetøj er både pænere og bedre (foto cahetu.com)

Hay sengetøj er både pænere og bedre (foto cahetu.com)

Det er en af de dejligste følelser i verden at krybe ned i noget rent, velduftende sengetøj, når det er sengetid. Og der er intet som sengetøj, der lynhurtigt kan løfte dit soveværelses udseende fra smart til rigtig smart, hvis der kommer et nyt, moderne betræk på dynerne.

Og i og med, at mennesker tilbringer så mange timer på langs – faktisk sover vi en tredjedel af vores liv væk – så er det måske også et af de steder, hvor det er okay at bruge lidt ekstra. Sengetøjet lever også i længere tid, hvis det er købt i en ordentlig kvalitet.

Hvis du både vil sove godt og topmoderne, skal du se nærmere på Hays sengetøj. Det har vundet indpas i rigtig mange danskeres hjerter, og mange nyder at rede deres seng med akkurat sengetøj fra dét mærke. Og hvad er det så, at Hay sengetøj kan? Jo, foruden at være i rigtig god kvalitet, mestrer mærket farver i en sådan grad, at selv de minimalistiske – sort, hvid grå-typer – bliver fristede og må have en bid farve ind i soveværelset. De bruger forskellige farvenuancer, hvoraf nogle er et oplagt match og de andre et mere kreativt match – og sammen giver det en helt vildt fed kombination, du gerne til sove i hver nat.

Dekorer med Hay sengetøj

Og netop fordi, at Hays sengetøj er lidt sprælsk i sit farvevalg, er sengetøjet rigtig godt til at peppe et lidt ferskt soveværelse op – nemt og hurtigt. Du vil forundres, når du med egne øjne oplever, hvor stor forskel et farverigt fremfor et hvidt betræk gør for soveværelsets samlede fremtoning. Vi bliver glade af farver, fastslår flere undersøgelser, så hvorfor ikke omringe os med dem i højere grad, end mange gør i dag? Med Hay kan du lynhurtigt give dit soveværelse – og hjem i det hele taget – et tiltrængt farvestrejf, så du falder glad i søvn hver nat. Læs mere om Hay sengetøj – se her.

Vil du finde finde andre Hay artikler, så se nedenfor:

Hay sengetæppe – klæd din seng ordentligt på

Visk snavset væk med Hay

HAY hjælper dig med at være bæredygtig

 

Share

One thought on “Bliv gladere og sov godt med farverigt og sprælskt Hay sengetøj

  1. Pingback: Temprakon dyne kan give dig en bedre nattesøvn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *