Tømrer på Østerbro – fordele

Du ved ikke hvornår du pludseligt får brug for en tømrer (foto minaltan.dk)

Du ved ikke hvornår du pludseligt får brug for en tømrer (foto minaltan.dk)

Østerbro er en del af København, der, som navnet rigtignok antyder, ligger øst for centrum. Det bliver ofte betragtet som en lidt finere del af byen, blandt andet på grund af de pæne boliger og det store grønne areal, Fælledparken. Der bor mange mennesker i denne del af byen, og derfor er der også et konstant behov for dygtige håndværkere. Det gør, at man altid roligt kan se sig selv som tømrer på Østerbro.

Uddannelsen som tømrer udbydes både på Østerbro og i København. Det er nemlig sådan, at man både skal gå på teknisk skole i forbindelse med tømreruddannelsen, og finde en praktikplads til cirka halvdelen af de 3,5 år, som uddannelsen ofte varer. Man kan altså sagtens selv bo på Østerbro, og samtidig uddanne sig som tømrer ved at være tæt på skole og arbejdsplads.

Tømrer på Østerbro – muligheder

Når man uddanner sig som tømrer, så kan man, hvad enten man bor på Østerbro eller et andet sted i landet, efterfølgende tage en form for speciale, hvor man bliver bedre til en bestemt del af det brede fag. Det kan være, at man gerne vil være bedre til bygningskonstruktion. Det kan også være, at man gerne vil dreje sine færdigheder over på noget, der egentlig har mere med snedkeri at gøre. Alternativt kan man kombinere tømrerarbejde med snedkeri, og uddanne sig til bygningsnedker. Mulighederne er mange!

Som færdiguddannet tømrer på Østerbro kan man kalde sig svend. Med dette følger, at man får mere i løn, og at man kan betragtes som en rigtig håndværker. Herefter kan man vælge at arbejde som selvstændig og skrive fakturaer til kunder. Man kan også håbe på, at man bliver tilbudt fast arbejde hos ens praktikplads. Ligemeget hvad er der gode muligheder for at finde arbejde for enhver tømrer på Østerbro, så kig roligt nærmere på denne uddannelse!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *