Sengetøj junior – Gør barnets soveoplevelse optimal

sengetøj til junior skal være trygt og velkendt (foto pudeland.dk)

sengetøj til junior skal være trygt og velkendt (foto pudeland.dk)

Alle børn har haft en alder, hvor det ikke er det allersjoveste, når mor eller far siger, at det er tid til at blive puttet. Man havde det jo lige så skægt, og når sengen kalder, er alt det sjove slut og ovre. Det kan få de fleste børn til at protestere mod søvn og seng, men der skal ikke gå mange år, før de lærer at værdsætte søvnen for det under, den er. Med lækkert og flot sengetøj kan du gøre oplevelsen endnu bedre, og hvis dit barn stadig er i den trodsige alder, kan det måske hjælpe lidt på utilfredsheden, at der er redt op med det blødeste og dejligste sengetøj.

Med bomuldssengetøj er du sikker på, at barnet kommer til at ligge varmt og blødt, og mange forhandlere har endda sengetøj af økologisk bomuld, så miljøsamvittigheden også er ren. Sengetøjet til børn kan fås i mange flotte farver, så man enten kan vælge en neutral farve eller gå all-in med en skæg farve. Måske har barnet en yndlingsfarve, det gerne vil sove i.

Junior sengetøj med alle barnets yndlingshelte

Sengetøjet fås bestemt også med motiv, og så bliver det først rigtig sjovt. Børn er fantastiske til at bruge deres fantasi, og de kan helt sikkert få et helt eventyr ud af at komme i seng, hvis motivet forestiller deres store helt eller forbillede. Det kan være karakterer fra tegnefilm for de mindste – prinser, prinsesser, talende dyr, trolde eller feer. For de lidt større børn er det måske en sangstjerne eller et band, der er det hotteste at have på dynen.

Hvis barnet har svært ved at vælge, er der jo heller ikke nogen, der behøver at nøjes. Sengetøjet skal skiftes regelmæssigt, så vælg hellere flere eksemplarer af sengetøj til barnets seng.

Se et stort udvalg af sengetøj junior

Læs mere om sengetøj her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *