Sæt farver på boligen med plisségardiner

Plissegardiner (Foto: Fischer-Danmark.dk)

Plissegardiner (Foto: Fischer-Danmark.dk)

Foråret kommer, og det samme gør sol, sommer, smil og farver i naturen. Det skal med ind i din bolig. Der er ikke noget at sige til, at boligen har mistet lidt kulør, mens vi kæmpede os igennem årets mørke tid. Men hvis humøret skal op igen, kan det være en god idé at arbejde lidt i farver i din indretning. Du behøver ikke at gå ud og købe en helt ny gang vægmaling – faktisk kan det gøres enkelt og nemt med nogle nye plisségardiner.

Vær ikke bange for det sprælske

Plisségardiner fås i fantastiske mange farver og egner sig derfor både til den klassiske, den mere naturlige eller den futuristiske stil. Du skal sådan set bare finde ud af, om du er mest til noget kraftigt blåt, en sart rosa eller kulsort. Det kræver lidt mod at vælge en farve, der skriger sig ud i boligen, men på den anden side har du muligheden for virkelig at sætte dit personlige præg på indretningen. Gå efter en farve, som får dig i godt humør. Du skal få energi og glæde af at kigge på gardinet både rullet op og foldet ud.

Tilpasses alle vinduer

Det gode ved plisségardiner frem for andre former for gardin er, at de næsten kan sættes op i hvilket som helst vindue. Det kan specielt være en fordel, hvis du bor i et gammeldags hus med mange karnapper, små fløjvinduer eller vinduer med andre former end firkanter.

Klik her og se dit næste plisségardin

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *