Sådan passer du på din madras

Selection madras vendbar (Foto: Dunlopillo.dk)

Selection madras vendbar (Foto: Dunlopillo.dk)

Det er vel ingen hemmelighed, at en god madras er meget vigtig for at få god søvn. Madrasser kan være en stor udgift, og derfor er det vigtigt, at du passer godt på den, du har. Det behøver hverken at være svært eller tage lang tid.

Så vender vi

En god måde, at holde sin madras ung og frisk i længere tid, er jævnligt at vende den. Det gælder dog mest springmadrasser, men det gør noget godt for både dig og din madras. Når du vender madrassen, kommer fjedrene andre steder i madrassen også på arbejde. Det aflaster, og giver dig en langt bedre komfort, når du bruger madrassen. En boksmadras kan være god at lufte en gang i mellem. Bare 5 min i det fri – selvfølgelig ikke, når det regner – og så har den en god naturlig duft og virker frisk og ren.

Er der ikke mere at gøre?

Nogle madrasser er så slidte, at du ikke har mere at stille op. Måske har du arvet madrassen, og derfor har den mange år på bagen, måske er den ikke blevet plejet særlig godt. Uanset hvad, så kan selv madrasser blive for trætte og gamle, og så skal de skiftes ud. Kig på nettet, hvis du vil have inspiration til, hvad du skal lede efter. Her er masser af spændende tilbud og gode priser på madrasser, som du kan blive glad for mange år frem.

Klik her, hvis du hurtigt vil have noget inspiration til madras valg.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *