Puder giver dig en fortrinligt god nattesøvn

Der er ingen grund til at snyde sig selv for en god pude (foto dunlopillo.dk)

Der er ingen grund til at snyde sig selv for en god pude (foto dunlopillo.dk)

Der er forskel på puder. Du skal vælge en pude, der passer til din nakkes behov. Du skal også tage højde for, hvordan din ryg er, hvilke behov din læn har og hvilken side, du sover på, når du vælger en pude. Det er ikke ligegyldigt, hvilken pude du vælger.

Der findes mange forskellige former for puder. Nogle er små, nogle er flade, andre er tykke og brede. Der findes også puder i skum, hvor andre er lavet i dun. For dig skal det blot handle om at vælge den pude, der gør din nakke afslappet og dit hoved let.

Den rigtige pude har en central betydning for, hvor god nattesøvn du får. Og din nattesøvn påvirker ligeledes din dagligdag. Vælg derfor den rigtige pude til dine behov.

Hvilken pude passer til dig?

Hvis du er i tvivl om, hvilken pude du har brug for, så er der hjælp at hente. Første skridt er at prøve en masse forskellige puder af. Det kan du gøre i forskellige pudebutikker.

Derudover kan du også få vejledning fra specialister indenfor området. Mange mennesker har også blot brug for en almindelig pude, der typisk er lavet af dun. Disse puder fås i alle pudebutikker, men det er vigtigt, du ikke blot køber den, fordi den er almindelig. Der er gode muligheder for at finde en helt særlig pude, der netop passer til dig.

Puder kommer i mange afarter. Det kan være dejligt at have flere af slagsen i sin seng. Nogle dage har man lyst til at ligge lavt, hvor andre dage kalder på, at man hæver hovedet lidt. Henover vinteren er mange snottet, her er det en god ide at have en pude, der hæver hovedet en smule fra sengen.

Puder findes der mange af – find den, der passer til dig!


Se et udvalg af puder her: www.dunlopillo.dk/puder/

 

Læs meget mere om puder her:

By Nord puder slipper den nordiske natur fri i dit hjem

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *