Panelgardiner – hvad er det?

Persienner virker klodsede i forhold til (Kilde Fischer.dk)

Persienner virker klodsede i forhold til (Kilde Fischer.dk)

Gardiner eller nye gardiner kan tit løfte indretningen i din bolig. De er nemme at skifte ud, og det betyder, at du kan spare mange kroner. For man kan hurtigt komme til at købe sig fattig i ny maling eller dyre møbler, når man gerne vil give stuen eller køkkenet et nyt look. Der findes en del slags gardiner at vælge imellem. Og en af dem er panelgardiner.

Panelgardiner er det nye

Et panelgardin består af et afmål stykke stof, der spændes til et vedhæng, som er fastgjort til en skinne øverst. Derfor skal du ikke rulle gardinet op på noget tidspunkt. I stedet kører du bare gardinet fra side til side, når du skal enten skygge for lyset eller have mere lys ind. Panelgardinet giver noget nye til at det traditionelle gardin, som i de fleste tilfælde er lavet til at kunne rulles op.

Så skal der leges

Du behøver ikke kun at have et panelgardiner for dit vindue, hvis du gerne vil have et andet udtryk. Ved at vælge flere forskellige panelgardiner ved siden af hinanden, kan du nemt eksperimentere med forskellige farver eller mønstre. På den måde kan du få det andet pift til din bolig, som du har ønsket dig.

Se nogle eksempler på panelgardiner her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *