Lej dit drømmehjem i hyggelige Sakskøbing

Hus

Masser af plads og billig husleje. Det er, hvad du får, hvis du rykker til Lolland. Måske tænker du, at man hører meget dårligt om Lolland Falster, men der er faktisk rigtig mange muligheder på de to øer. Drømmer du om at bo stort og flot, samtidig med at du har råd til de ting, du har lyst til i hverdagen, så er det værd at overveje en by som Sakskøbing. Her er lejepriserne meget rimelige, og afstanden til Lolland og Falsters største by, Nykøbing, er mere end overkommelig. At finde huse til leje omkring Nykøbing F kan derfor være en god idé.

Dét kan Sakskøbing byde på

Sakskøbing er byen med det smilende vandtårn. Her findes en fin balance mellem byliv og rolig landidyl. Byen byder på alt det, man har brug for i hverdagen: indkøbsmuligheder, caféliv, skole, institutioner, idrætshal med svømmehal. Atmosfæren er rar og indbydende, og de hyggelige små stræder leder tankerne tilbage i tiden til simplere dage med ro og idyl.

Det tager omkring et kvarter at køre til Nykøbing, og her finder du mange job- og uddannelsesmuligheder samt et lidt mere intenst byliv. Der er også kun ti minutter i bil til Maribo, som er Lollands administrative midtpunkt. Her er ligeledes et rigt restaurantionsmiljø og mange hyggelige barer, som kan gøre weekenderne lidt sjovere. Hvis du får en Lejebolig Sakskøbing, er du altså meget nær Nykøbing F, selvom du befinder dig på den anden side af sundet.

Sakskøbing er en del af Guldborgsund Kommune, hvilket vil sige, at byen egentlig hører til Falster kommunalt set. Selvom Lolland har mange gode sider, så er lige netop dette faktum en fordel, når det kommer til serviceniveauet i det offentlige. Der er nemlig bare lidt flere penge at råde over i Guldborgsund Kommune, og det gør, at du som borger får adgang til gode tilbud på mange områder.

Lolland – en overset perle

De fleste forbinder Lolland med Udkantsdanmark og kontanthjælp. Men der er faktisk er rigt kulturliv og mange smukke steder på den oversete Sydhavsø.

På Østlolland finder du Fuglsang Kunstmuseum, som byder på mange spændende udstillinger hele året rundt og dygtige formidlere. Området omkring museet egner sig perfekt til gåture og fordybelse i naturen, og det er et ideelt sted at følge de processer, der udfolder sig, når årstiderne skifter.

I Maribo finder du ligeledes smuk natur og de fantastiske Maribosøer, som ligger midt i byen. Her kan du gå lange ture, og i skoven tæt på finder du spændende trækunst og et stort amfiteater med plads til 1500 tilskuere. Her opføres der jævnligt forskellige stykker, så hold godt øje!

Nysted er en virkelig hyggelig havneby, som er mange besøg værd. Her er både en behagelig strand med klart, blåt vand og en stemningsfyldt promenade, hvor du både kan nyde en stor vaffelis og mange lækre fiskeretter. Mange af husene i Nysted daterer langt tilbage. De er farverige og fine, så meget af bymidten føles faktisk som en gammel bydel i en spændende metropol.

Lolland er generelt rig på smuk natur og meget plads til at nyde den. Du skal derfor ikke køre langt, før du støder på en rar, fredfyldt oase, hvor du kan tilbringe dagen uden de forstyrrelser, der tit generer i de større byer.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *