Har du hånd i hanke med din kontorforsyning?

Kontorforsyning (foto: kontorting.dk)

Kontorforsyning (foto: kontorting.dk)

Du kender det sikkert.. Stress, banden og svovlen… Der er ikke noget værre end at gå i stå midt i sit arbejde, fordi man løber tør for et produkt, som fx printerpapir, toner, etiketter, lim osv.. Det er derfor vigtigt hele tiden at holde sig opdateret på sin lagerbeholdning og regelmæssigt for bestilt en ny kontorforsyning, således at beholdningen hele tiden holdes ajourført. Men du finder meget mere end blot kontorartikler her… Også kontorinventar, kontor- og konferencemaskiner og alt inden for emballage og forsendelse, finder du også her – blot for at nævne et par stykker.

Kæmpe udvalg af kontorartikler

Du finder her alt hvad du har behov for inden for kontorartikler. Lige fra produkter som tasker, hæftemaskiner og batteriet til visitkort, klistermærker, etiketter og lotteri – du finder det hele her. Der er fokus på solide produkter til rimelige priser, hvor der tages højde for en virksomheds behov for kvantitet og kvalitet. Det brede sortiment giver dig masser af valgmuligheder uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Der er produkter i alle prisklasser og helt sikkert også et produkt for dig. Det er blot at gå på jagt i den store kontorjungle.

Komplet kontorforsyning

Mangler du mere end blot nogle enkelte kontorartikler? Mangler du inventar, møbler, maskiner, skilte, reklameprodukter eller noget helt syvende? Så kan du også finde det her. Der lægges vægt på høj kvalitet og ergonomiske løsninger med funktionalitet og design for øje. Mangler du fx hæve/sænke skriveborde, arkivskabe, kontormaskiner, opbevaringsplads, alarmsystemer, reklameartikler, projektorer, gaveindpakning, pakketape, prismærker, førstehjælpskasser, kantineartikler osv?? Du finder det hele her…

 

Opdater din kontorforsyning hos Kontorting

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *