Har dit hjem brug for en makeover?

Har dit hjem brug for en makeover? Men rækker de økonomiske midler ikke til at realisere alle dine drømme for boligen? Her hos endeligonsdag.dk vil vi gerne slå et slag for de små ting i livet, som i sidste ende kan gøre en verden til forskel for udtrykket i din bolig.

En nem, men meget effektiv måde at give dit hjem en makeover, er ved at hænge billeder og plakater op i flotte rammer. Det kan dog være svært at vælge, arrangere og placere sine billeder, så det giver det resultat, som du ser i bladene.

Men det behøver faktisk slet ikke at være så svært. Herunder har vi samlet en række tips og tricks, så du selv kan give dit hjem en makeover med billeder, plakater og flotte motiver. Det giver hjemmet kant og personlighed – alt efter netop din personlige stil.

Læs med her og få inspiration til væggene i dit eget hjem i det store udvalg af rammer, spejle, plakater og billeder fra BGA Nordic.

Snyd dig til flere kvadratmeter

Flere og flere mennesker bor til leje i mindre lejligheder i byen. Her er kvadratmeterne og friheden til at lave om som regel begrænsede. Det kan give udfordringer i forhold til pladsmangel og indretning.

Der er dog flere forskellige tips og tricks til at få mindre boliger til at syne større. Du kan eksempelvis vælge dine møbler med større omhu, så du ikke kommer til at overfylde dit hjem med unødvendige møbler, som i sidste ende får rummet til at se mindre ud. En anden idé er at investere i multifunktionelle møbler, der har flere forskellige anvendelsesmuligheder.

Men faktisk kan du også ved hjælp af spejle nemt snyde dig til fornemmelsen af mere plads. Ved at indrette dit hjem med flere spejle, skabes refleksioner – og det indebærer også mere lys. Dette får i sidste ende små rum til at se større ud. At hænge spejle på væggene er derfor en økonomisk, funktionel og pladsskabende dekoration, som kan gøre en kæmpe forskel.

Du kan vælge at sætte ét stort spejl i en lille gang, og den vil straks syne større. En anden mulighed er at være kreativ. Brug spejlene som dekorationer og sæt spejle i flere forskellige former, farver og størrelser sammen – ligesom en billed- eller gallerivæg.

Hvis du har valgt at indrette en væg eller et mindre område i dit hjem med ophængte billeder, er et lille fif at have et spejl i en af rammerne. Det er en finurlig detalje, der giver lidt ekstra til både stil og størrelse.

Skift rammerne og få et helt nyt udtryk

En anden nem måde at give dit hjem en makeover er ved at skifte rammerne på dine billeder. Det behøver ikke at koste alverden, men det er en enkel måde at ændre udtrykket i dit hjem. I dag kan du få rammer i alle mulige farver, former og materialer, så det er en økonomisk løsning til dig, der ynder at skifte ud og bytte rundt engang imellem.

Ønsker du at udsmykke din bolig med en gallerivæg? Men er du også glad for at eksperimentere med din indretning kan det være en fornuftig løsning i stedet at vælge en gallerihylde. Så undgår du de mange grimme huller i væggen, hvis du hurtigt bliver træt af den måde de er hængt op på. Med en gallerihylde har du frie hænder, og du kan nemt skifte både billeder og nips ud, ligesom du har lyst til

Lad dine bedste minder være en del af din indretning

I indretningen er der ingen grund til at være bange for at vise personlighed. Fyld i stedet dit hjem med personlige og unikke detaljer – det er i sidste ende med til at give din bolig en særlig og hjemlig stemning. Og det er altid dejligt at komme til et hjem, hvor det er tydeligt at se, hvem der bor der.

En måde at skabe mere personlighed i sit hjem er ved at få fremkaldt sine egne billeder, indramme dem og hænge dem op eller stille dem på en kommode. Vælg de billeder, som du bedst kan lide – uanset om det er flotte portrætfotos eller fjollede selfies, skaber det en god og uhøjtidelig stemning i hjemmet.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *