Få farver på din altan

Altan (Foto: MinAltan.dk)

Altan (Foto: MinAltan.dk)

Vi har haft de første varme dage, og om kort tid begynder blomsterne forhåbentligt at kigge frem. Vinteren er altid en grå og kold tid, så når årstiden skifter, er det en god idé at få lidt kulør på tilværelsen. I lejligheder er det altid et problem at få lov at følge med i forårets komme, men hvis du har en altan, kan du få farver lige udenfor i din egen private have.

Blomster alle steder

Når vinteren langt om længe er overstået, skal der plantes nyt på altanen. Efter en god oprydning skulle der være plads til mange forskellige planter, og det er kun din fantasi, der sætter grænser. Du kan enten gå efter dine yndlingsblomster, eller også kan du vælge nogle klassikere ud. Pelargonier har altid været et altanhit. De klare farver kan ses på lang afstand, de er nemme at holde, og du vil hurtigt se resultater.

Farver i krukker

Før blomsterne kan plantes, skal du have indrettet altanen, så den matcher den nye årstid. Altankasser, krukker og bøtter til at plante i kan fås i mange farver. Det samme gælder altanmøbler, og hvis du er i humør til grillmad senere på året, kan du også investere i en farverig BODUM minigrill. Så kan man efterhånden se, at du glæder dig til foråret.

Hvis du ikke er så heldig at have en altan, kan det være en god idé at overveje.

Klik her for inspiration til ny altan!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *