En Dunlopillo madras er dit flyvende tæppe til drømmeland

Madrasser fra Dunlopillo er så godt som magiske (foto dunlopillo.dk)

Madrasser fra Dunlopillo er så godt som magiske (foto dunlopillo.dk)

Lækkert og enkelt design, og en madrasteknologi, der får søvn til at minde om raketvidenskab. Det er den enkle måde at beskrive Dunlopillo, der har gjort det til en mission og gøre nattesøvnen bedre. Det kan danskerne godt have brug for, og de mere avancerede madrasser bliver hele tiden mere populære blandt danskerne. Det er godt, for søvnen er helt utrolig vigtigt for ens velbefindende, og hvis flere danskere sover godt om natten, går det den rigtige vej.

En madras fra Dunlopillo giver helt fantastisk liggekomfort, og med madrassens åbne cellestruktur følger en lang række fordele. For det første kommer der luft i madrassen, så den ikke går til at fugt. Det er rigtig godt for allergikere og mennesker, der vil forebygge allergi. De åbne celler sørger for at temperere madrassen, så du ikke får det for varmt i sengen, og så kan det bøjes og formes efter din krop. Materialet arbejder med dig, når du vender dig i søvne og bærer dig, så du ligger allermest optimalt.

Put din Dunlopillo madras i en elevationsseng for den helt optimale søvnoplevelse. Find en Dunlopillo madras her

Du kommer til at sove kongeligt, hvis du kombinerer teknikerne fra elevation og Dunlopillo. Ikke nok med at madrassen former sig, bøjer sig, støtter og bærer, så kan du indstille sengen præcist efter dit behov. Kør hovedenden op, når du vil læse, eller løft fodenden, når du har brug for at få hævet fødderne efter en lang og anstrengende dag. Madrassen vil følge sengestellets bevægelser, og det må da siges, at være en drøm af en seng.

Dunlopillo har også puder og dyner, så du kan forskanse dig i dit hele eget Dunlopillo senge-palads. Det er kvalitet, og det er garantien for søvn, der vil virke helende på en brugt krop.

Få mere inspiration til at finde den rigtige madras:

Madras – en grundlæggende del af en god seng

Madrasser er et hit for dem, som vil sove

Vælg en madras, der tilpasser sig din temperatur

Share

One thought on “En Dunlopillo madras er dit flyvende tæppe til drømmeland

  1. Pingback: Fleksible madrasser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *