En dobbelt dyne giver dobbelt komfort

Mere dyne er altid bedre (foto pudeland.dk)

Mere dyne er altid bedre (foto pudeland.dk)

En god nats søvn er helt essentiel, hvis vi skal have så meget som muligt ud af vores vågne timer. Derfor er det vigtigt, at du ligger ordentligt natten igennem. Normalt siger man, at hver person skal have minimum 90 centimeters bredde på sin seng. Vi vender og drejer os dog flere gange natten igennem, og derfor er det rart med ekstra plads. Vi er efterhånden blevet så privilegerede, at vi har mere plads i soveværelset, der er blevet en stadigt mere integreret del af vores hjem. Vi laver flere ting i soveværelset, end vi gjorde før – ser tv, arbejder, læser og spiser. Derfor har de fleste også større senge, der kaldes halvanden mands eller dobbelt senge. Det kræver selvfølgelig også en større dyne, så du kan vende dig, som du vil, natten igennem, uden at skulle mangle dyne.

Dobbelt dynen giver ekstra varme

Med en dobbelt dyne har du både plads til at ligge på den ene eller anden led. Du kan desuden vikle dyne rundt om dig og alligevel have lidt dyne til at kramme med. Har du gæster eller en sammenlever i soveværelset, så er dobbeltdynen også optimal. Den store dyne giver ekstra med varme natten igennem, og hvis det ikke er nok, så kan I varme hinanden.

Når du skal købe ny dobbelt dyne, så sørg for at køb med en høj bæreevne. Det betyder, at den isolerer ekstra godt mod nattens kulde. Gåsedun eller edderdun har den bedste bæreevne, men vil også være dyrest.

Køb en dobbelt dyne her: http://www.pudeland.dk/dyner/dobbeltdyner.html

Share

One thought on “En dobbelt dyne giver dobbelt komfort

  1. Pingback: I forholdets efterår bringer en dobbelt dyne os sammen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *