Det længe ventede forår

Nyd det gode vejr når det er her (Foto Minaltan.dk)

Nyd det gode vejr når det er her (Foto Minaltan.dk)

Det danske forår er så småt begyndt at spire, og sommeren er inden længe lige om hjørnet. Tiden nærmer sig til et aktivt udeliv og det handler netop om at få styr på sin have og få nydt sin have. At få styr på haven, betyder for manges vedkommende klargøring af haven, indretning af verandaen eller istandsættelse af det gamle havesæt, men det kan også betyde investering af nye sommerfristelser til haven.

En upålidelig sommer skal ikke stoppe udelivet

Den danske sommer er fantastisk, men kan også være upålidelig. Det skal dog ikke sætte en stopper for at komme ud og nyde de skønne solskinstimer. Sørg derfor for, at have en kurv med masser af plaider, puder og større tæpper, som du kan pakke dig ind i, hvis vinden bliver lidt for frisk. Der findes et stort udvalg af flotte puder og lune, lækre tæpper til at lune sig på. Tine K. Home har designet puder og tæpper til udendørs brug til dagligt brug på verandaen, eller blot når aftenen falder på.

Lysende lanterner

Et absolut must-have til denne sommer er lanterner. Den uimodståelige hygge den spreder omkring sig, er nødvendig at have til de sene sommernætter. En god idé er, at variere med forskellige former for lanterner. Eksempelvis kan du mikse gamle fuglebure i metal med et råt look af zink lanterner og kombiner med både blomster og lys.

Se f.eks. en udendørs lanterne her!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *