Altanmøbler – hvad skal jeg kigge efter?

Altan (Foto: MinAltan.dk)

Altan (Foto: MinAltan.dk)

Når foråret om ikke mange måneder begynder at kigge frem, flytter vi udenfor. Det varme vejr, solen og spirende blomster skal nydes. Din altan har fået lov at passe sig selv hen over vinteren, men nu er det tid til hyggelige kaffestunder i det fri. Måske har dine altanmøbler ikke kunnet klare regnen og det barske vejr, men der er hjælp at hente.

Småt med plads

På en altan er der typisk ikke særlig mange kvadratmeter at gøre godt med. Derfor er det vigtigt, at du indretter med omtanke. Det er som regel en god idé at finde nogle møbler, som enten kan stables eller klappes sammen, så du hurtigt og nemt kan få mere plads. Derudover kan du med fordel kigge efter stole og borde i meget let og enkelt design. Tungere møbler vil få din altan til virke tætpakket. De fleste kender den klassiske klap-sammen-stol, som fås i flere forskellige farver. Den fås i de fleste bolighuse til en meget billig penge, og mange steder fås den i et sæt, så du får to stole og et bord med. Så er det bare at finde frem til, hvilken farve der vil se bedst ud på din altan.

Pris og kvalitet

Når du kigger efter nye udendørsmøbler, er det en god idé at tænke, at det dyreste ikke nødvendigvis behøver at være løsningen. På nettet kan du finde en masse gode tilbud både fra de store bolighuse og fra mindre designerforretninger. Du skal bare gøre dig klart, hvilken pris efterjulsbudgettet holder til.

Har du endnu ikke en altan, så se bud på altaner her!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *